©2018 by Hillbilly MTB AS

Volunteers

Vi trenger sårt hjelp for å gjennomføre festivalen. For å få gratis festivalpass må du registrere deg for to vakter. En frivilligvakt er 7 timer. Om du kun ønsker å jobbe 1 vakt så kan du velge mellom gratis konsertpass, eller å kjøpe festivalpasset til 1000.- kroner. Info. om de ulike vaktene ser du under, og registreringen finner du i bunn av denne siden.

OPPGAVER

 

Artistvert

Som artistvert må du helst ha bilsertifikat, være flink med kommunikasjon, gi ryddige beskjeder og gjøre klare avtaler. En artistvert har som oppgave å ta seg av artistene og sørge for at de får alt som er avtalt og ta seg av detaljer som kan dukke opp. Artistvertens oppgave er rett og slett å gi artistene best mulig service, slik at de har lyst til å komme tilbake. 

Bar

I barene er det til tider hektisk, men også meget god stemning! Vi har to/tre barer, og du vil sjelden stå alene. I barene selges det øl og andre drikkevarer + merch. Du må være over 18 for å jobbe i bar, og det er en fordel om du kan bevare det gode humøret selv når det koker. Å arbeide med ølsalg, vinsalg, mineralvann og drinker, krever og en god dose effektivitet og kundebehandling. Ølsalg er vår viktigste inntekt, og vi ønsker derfor å ha folk som berhersker tapping av øl og som har jobbet med servering før. Det er og svært viktig at de som selger øl sjekker at kjøper ikke er overstadig beruset. Vi trenger også flere personer som ønsker ekstra baransvar.

Kiosk

På verandakiosken serveres det både frokost, lunsj og middag. På ettermiddagen og kveldstid er det mange som har lyst på litt mat og drikke, så her trengs det blide folk som holder tungen rett i munnen og er raske og effektive. 

Teknisk / Scene 

På og bak scenen trenger vi hjelp fra torsdag - til søndag ettermiddag. Alt fra opprigg og nedrigg og være stagehand mellom konserter. Om du har erfaring fra tidligere, eller har lyst til å lære mer om lyd/lys/scene, finner vi en vakt som passer for deg.

Eventgjenomføring

Vi trenger et team på fem - seks personer som vil jobbe med gjennomføring av  ulike mindre eventer under festivalen. Påmelding, logistikk, transport, løypevakt, rigg og organisering. Dette er eventene Huck To Flat, Klunker Race, Paralellslalom, Fest Series Show ++. 

Helsevakt (dagtid)

Sørge for sikkerhet og omsorg. Jobben går ut på å være i beredskap i helseteltet når sykkelheisen er i drift.

Kvalifikasjoner: Enten autorisert helsepersonell eller helsepersonell under utdannelse. 

Parkering 

Som parkeringsvakt har du ansvar for at kun de med festivalpass får kjøre inn på festivalområdet. Du vil også få ansvar for at parkering og plassering av telt og campingvogner på campingen skjer etter planen. 

Inngang / Sekretariat

De som sitter i inngangen har som oppgave å ta imot publikummere og festivaldeltagere. Her vil det garantert bli  spørsmål om hvor ting er og når ting begynner. Du vil få god opplæring så dette er en fin jobb for deg som er serviceinnstilt.

 

Transport

Som transportør skal du hente og levere artister (og syklister) til overnattingsstedet deres, og oppe til festivalområdet. Dette trenger vi hjelp til gjennom hele helgen, og vi er ute etter trygge sjåfører med førerkort klasse B eller mer. Vi trenger og sjåfører som kan shuttle syklister i skisenteret. 

Handyman / Handywoman

Denne posten innebærer en rekke arbeidsoppgaver av variert karakter. Det er mulig det blir en rolig vakt, men plutselig skjer det noe og du må være beredt. Typiske oppgaver: rigge gjerder, spikre skilt, henge opp plakater, bære benker, rigge scene, samt en rekke andre praktiske oppgaver. 

Miljø

Vi trenger hjelp til å holde området ryddig, plukke og sortere søppel, sjekke toaletter, samle panteflasker og lignende. Oppgaven din er rett og slett å gå rundt og passe på at folk har det bra, og at området ser bra ut! 

Orden

De frivillige ordensvaktene samarbeider med sikkerhetsselskapet Orden og Trygghet. Vi foretrekker autoritære, serviceinnstilte personer som ordensvakter.  Jobben krever kontroll av inngangsbillett, vokting av gjerder, samt sørge for generell sikkerhet på området.

OUR GENEROUS SPONSORS

We seek out sponsorships from companies and organizations we believe in. Sharing our vision of building a community-inspired festival. Our sponsors play a crucial part in making this event a reality. If you want to join our growing list of sponsors contact us today.

Want to contribute yourself?